Gjirafa.biz - Gjirafa.com - Kërko në gjuhën tënde

Provided by Alexa ranking, gjirafa.biz has ranked N/A in N/A and 8,970,352 on the world. gjirafa.biz reaches roughly 343 users per day and delivers about 10,293 users each month. The domain gjirafa.biz uses a Commercial suffix and it's server(s) are located in N/A with the IP number 172.67.72.213 and it is a .biz domain.

Gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në Gjuhën Shqipe, e cila i ofron përdoruesve të saj gjetjen e informatave shqip nga i tërë Interneti. Përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë më shumë se 33 milion ueb faqe Shqip nga i tërë Interneti, si dhe më shumë se 7000 lajme ditore nga të gjitha portalet shqip të infomimit. Gjirafa.com ndër të tjera ... gjirafa.com gjirafa.com gjirafa.com gjirafa.com gjirafa.com gjirafa.com gjirafa.com

List of domain same IP 172.67.72.213

Keywords on this domain

Search Results related to gjirafa.biz on Search Engine

Alexa Rank

Alexa

GLOBAL RANK

8,970,352
Alexa

Alexa Reach

0.0000151451
Alexa

Page length

N/A
Alexa

Alexa Rank Country N/A

N/A
Alexa

Daily Unique Visitors

343
Alexa

Monthly Unique Visitors

10,293

Vistor via Country

Country lang
Country code
Total visitor

United States

2,202

Indonesia

1,722

Taiwan

560

United Kingdom

497

Brazil

450

Nigeria

393

Egypt

330

Hong Kong

312

Canada

312

Australia

272

Philippines

195

India

189

Malaysia

186

Spain

154

Germany

150

Mexico

144

France

136

Italy

126

Turkey

115

Iraq

105

Thailand

103

Netherlands

99

Israel

98

Cambodia

81

Algeria

63

Ireland

57

Romania

55

Jordan

50

Poland

48

Ghana

46

Argentina

44

South Africa

40

Belgium

36

Czechia

33

Ukraine

31

Japan

31

Morocco

30

South Korea

29

Lebanon

28

Saudi Arabia

27

Austria

26

Hungary

25

Sweden

24

Singapore

23

Pakistan

22

Bangladesh

21

Denmark

20

Greece

19

Alexa Traffic Graph

Alexa daily traffic trend graph
Alexa Statistics Graph for gjirafa.biz
Alexa daily pageviews (percent) graph
Alexa Statistics Graph for www.nahklick.de
Alexa daily pageviews per user graph
Alexa Statistics Graph for gjirafa.biz
Alexa time on site (in minutes) graph
Alexa Statistics Graph for www.nahklick.de
Alexa bounce rate (percent) graph
Alexa Statistics Graph for gjirafa.biz
Alexa search visits graph
Alexa Statistics Graph for gjirafa.biz

SEOquake Zone

Title Gjirafa.biz Tips
Description Tips
Keywords Tips
Viewport width=device-width, height=device-height, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no, shrink-to-fit=no Tips
Icon /Assets/images/favIcon.ico
UTF-8

Mini site formation by Alexa Rank

MOZ Rank

DNS Record

Host Type Class TTL Extra
gjirafa.biz HINFO IN 3789 Cpu: RFC8482
Os:

Hosting and Whois Zone

IP 104.26.8.101
Domain infomation Number of allowed queries exceeded.